Vranješ: Želim debitovati u pobjedi

Mladi reprezentativac BiH se nada trijumfu u Tirani

Vranješ: Želim debitovati u pobjedi

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nada se pobjedi Zmajeva protiv Albanije, te svom debiju.

Prvotimac moldavske ekipe Sheriffa ponovo se našao na spisku selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića za susret sa Albanijom u Tirani 8. oktobra, a mladi defanzivac bh. tima nada se dobrom rezultatu i svom debiju u nacionalnom dresu.

"Počastvovan sam pozivom u reprezentaciju. Nadam se i očekujem da ćemo u Tirani ostvariti dobar rezultat. Također, nadam se da ću i debitovati u državnom dresu, te da ćemo na kraju utakmice u Tirani slaviti pobjedu", kaže Ognjen Vranješ.

"Moja je želja da sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine odem na jedno veliko takmičenje. Mlad sam i mislim da ćemo to i ostvariti. Super bi bilo kada bi to bilo već ovo slijedeće Evropsko prvenstvo", dodao je Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.