Vranješ želja Željezničara, moguća posudba
Vranješa ugovora sa timom iz Poljske veže do ljeta naredne godine, ali na Grbavici vjeruju da će postići dogovor

Nekadašnji bh. reprezentativac dolazi na Grbavicu?

Vranješ želja Željezničara, moguća posudba

Samir Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Stojan Vranješ želja je FK Željezničar u zimskom prelaznom roku, piše Dnevni avaz.

Vranješ je rođen u Banja Luci, ponikao je u Borcu, a nosio je i dres rumunskog Pandurija, Cluja, srbijanske Vojvodine, te poljskih timova Lechia Gdansk, Legia Warszawa i Piast Gliwice, čiji je trenutno član.

Ove polusezone upisao je devet nastupa u Ekstraklasi, te dodao po jedan pogodak i asistencije, a jedan nastup ubilježio je i u kupu Poljske.

Ugovor sa Piast Gliwice Vranješa veže do ljeta 2018. godine, ali prema pisanju Avaza na Grbavici žele ovog 31-godišnjeg vezistu dovesti na posudbu do ljeta naredne godine.

Problem su za sada finansije s obzirom da Vranješ u Poljskoj zarađuje mnogo više nego što mu Željezničar može ponuditi, a ukoliko dogovor dva kluba ne bude postignut, na Grbavici će Vranješa pokušati privoliti nakon isteka ugovora sa Poljacima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vranješ je za reprezentaciju BiH upisao tri nastupa, a bio je član i mlade te kadetske selekcije naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi