Vranješu 90 minuta u porazu Krasnodara od CSKA

Premier liga Rusije, 7. kolo

Vranješu 90 minuta u porazu Krasnodara od CSKA

Edmir Škorić

Moskovski CSKA došao je u Krasnodaru do pobjede nad istoimenim domaćinom u prvom nedjeljnom susretu sedmog kola Premier lige Rusije.

U Krasnodaru je, istina, viđen jedan pogodak, ali prilike su se redale na obje strane. Revishvili i Akinfeev su se potrudili da gledatelji ostanu uskraćeni za više pogodaka.

 

A da nikako ne ostanu uskraćeni, potrudio se Nigerijac Ahmed Musa u 60. minuti, kada je dobro primio jednu ubačenu loptu s desne strane, Revishvili je izašao sa svog gola, ali je Nigerijac loptu plasirao u stranu za konačnih 1:0 u korist Moskovljana.

 

Treba kazati da je u odbrani Krasnodara, na stoperskoj poziciji, svih 90 minuta odigrao bh. reprezentativac Ognjen Vranješ, koji je u 53. minuti zaradio i žuti karton.

 

Premier liga Rusije, 7. kolo:

Krasnodar - CSKA 0:1 (Musa 60)

 

Musa presudio utakmicu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.