"Vratit ćemo Čelik tamo gdje i pripada"

Čizmo ostaje predsjednik UO NK Čelik

"Vratit ćemo Čelik tamo gdje i pripada"

Adnan Beganović

Prije nekoliko trenutaka završena je skupština nogometnog kluba Čelik, a za novog-starog predsjednika izabran je Mirsad Čizmo koji je prije nekoliko dana na ovu funkciju dao neopozivu ostavku.

Mirsad Čizmo i u narednom periodu obavljat će funkciju predsjednika Upravnog odbora nogometnog kluba Čelik.

Iako je prije nekoliko dana podnio neopozivu ostavku, na današnjoj sjednici Čizmo je ponovo jednoglasno izabran za predsjednika, a u razgovoru za SportSport.ba novi, stari predsjednik zeničkog Čelika je istakao:

"Nakon mnogo razgovora koje smo obavili u posljednjih nekoliko dana odlučio sam ostati na čelu kluba. Čelik zaslužuje najbolje i u narednom periodu svi zajedno ćemo se truditi da vratimo Čelik tamo gdje mu je i mjesto, u vrh bh. nogometa. Međutim, to ne neće biti niti malo lagan posao, ali sam uvjeren da ćemo uspjeti. Trebat će nam vremana i mnogo razumijevanja, ali uspjet ćemo vratiti Čelik tamo gdje i pripada."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.