Trener Viktorije nakon susreta sa Željezničarom

Vrba: Pobijedio je sretniji tim, Željezničar nas je namučio

Sinoć je na stadionu Asim Ferhatović Hase u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka Viktorija iz Plzena savladala Željezničar rezultatom 2:1. 

Česi su nakon utakmice mogli biti zadovoljni jer su uspjeli izboriti plasman u naredno pretkolo Lige prvaka. 

"Moram priznati da nas je Željezničar dosta namučio i moram priznati da je večeras pobijedio sretniji tim. veliki je problem igrati u ovakvoj atmosferi sa igračem manje protiv ekipe kakva je Željezničar," rekao je Vrba. 

"U 85. minuti imalin smo mnogo problema kada su se igrači mnogo borili i bacali pred šuteve. Da smo tada primili gol, imali bi velikih problema," rekao je Vrba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.