Vrhovac: U Širokom Brijegu nismo primili gol, nadam se da će tako biti i protiv Sarajeva

Defanzivac NK Čelik pred nedjeljni derbi

Vrhovac: U Širokom Brijegu nismo primili gol, nadam se da će tako biti i protiv Sarajeva

NK Čelik je novu sezonu Premijer lige BiH otvorio pobjedom na Pecari nad Širokim Brijegom, pa Zeničani puni samopouzdanja čekaju nedjelju i derbi protiv šampiona Sarajeva na Bilinom polju.

Danas je povodom duela drugog kola PL BiH u Zenici održana i press konferencija NK Čelik na kojoj se prisutnim novinarima obratio i mladi defanzivac Vedran Vrhovac.

"Mislim da je ekipa Sarajeva najkvalitetnija u ligi. U medijima čitam da ima izostanaka u njihovoj ekipi, ali oni sigurno imaju adekvatne zamjene, tako da će nam sigurno pružiti jako dobar otpor", izjavio je Vedran Vrhovac, pa nastavio:

"Ispred cijele ekipe bih pozvao naše navijače da dođu i budu naš dvanesti igrač i da uz njihovu podršku dođemo do pozitivnog rezultata."

Puno toga će biti na zadnjoj liniji, tu su sada i Isić i Raguž, kako ste se uklopili?

"Tako je tu su dva nova igrača u zadnjoj liniji... Pa, na svakoj utakmici je najveća odgovornost na odbrani... Zajedno smo igrali pripremne utakmice tako da smo se koliko-toliko uigrali, jako dobro se sporazumijevamo. U Širokog Brijegu nismo primili gol, nadam se da će tako biti i u nedjelju protiv Sarajeva", istakao je Vrhovac.

Šta bi moglo presuditi u nedjelju?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da to može biti neki sitni detalj, prekid ili nešto drugo. Nikad se ne zna kako će se utakmica odvijati", dodao je na kraju defanzivac Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
samo napred Vedrane bice od tebe reprezentativac abd. Samo jako
1 1
leader_of_wolves
vedran je najjaci stoper lige, decko pokazi im u nedjelju ko je babo !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi