Vrijedilo je, svakog truda!

Završena humanitarna akcija

Vrijedilo je, svakog truda!

Sponzorski tekst
Teme:

Ugledavši taj iskreni osmijeh i oči pune suza znali smo da je svaka sekunda truda bila vrijedna našeg cilja... poručuju iz Sportskih kladionica „BET-Live“ i „Petica PLUS“.

Podsjetimo, radi se o našoj djelatnici koja se nizom neugodnih životnih priča našla u jako teško financijskoj situaciji, te sa dvoje djece, kao samohrana majka, jedva spaja kraj s krajem! Djelatnice obaju Kladionica su, odrekavši se cvijeća i darova povodom Dana žena, pomogle svoju kolegicu, Irenu Dilber.

Inače, blagoglagoljiva i vesela, Irena nas je taj dan dočekala staložena i sjetna, jedva izgovorivši 'hvala'. Sreli smo ju na radnom mjestu, u Poslovnici u Kiseljaku, okruženu igračima, u poslu...

Ispričala nam je kako skoro do posljednjeg dana nije uopće znala za akciju, jer su joj kolegice spremale iznenađenje i sve tajile od nje.
„Vidjela sam da nešto 'kuhaju', ali nisam znala o kome je riječ. Zahvalite im svima, u moje ime, recite im da su mi puno pomogli, recite im HVALA“, suznih očiju rekla nam je Irena.



Istina je. Irena je ostala sama, uplašena i iznenađena, s dvoje djece o kojima skrbi i u kući koju je gradila zajedno s pokojnim suprugom. No, ne treba zaboraviti kako je hrabrost kada činite ono čega se bojite. Ne može biti hrabrosti ako se ne bojite!



O novcu nećemo, jer više od 900 djelatnica dvaju Sportskih kladionica ovom je gestom čestitalo Dan žena hrabroj kolegici Ireni Dilber, uz jednu jedinu poruku – Irena, uz tebe smo!!!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.