Vrijedne pobjede Iskre i Podgrmeča

Vrijedne pobjede Iskre i Podgrmeča

Adnan Beganović

U okviru 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Podgrmeča su u derbiju začelja u Banovićima savladali domaću Budućnost (1:0).

Fudbaleri Podgrmeča stigli su do zlata vrijende pobjede u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Danas su u Banovićima s minimalnih 1:0 savladali Budućnost, a jedini pogodak na susretu postigao je Almir Krantić u 36. minuti.

Iskra iz Bugojna je na domaćem terenu danas bila bolja od Branitelja (2:1), koji je sjajno otvorio susret i u 7. minuti je preko Ante Pinjuha stigao do prednosti.

No, samo 11 minuta kasnije Nemanja Knežević stvari vraća na početak, da bi u 62. minuti Asmer Mašić postigao pogodak koji je Bugojancima donio velika tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.