"Vrijeme je da pobijedimo Leverkusen"

Hasan Salihamidžić uoči gostovanja na BayAreni

"Vrijeme je da pobijedimo Leverkusen"

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić u okviru osmog kola njemačke Bundeslige sa svojim će Wolfsburgom gostovati na BayAreni u Leverskusenu.

Wolfsburg u prošlosti i nije imao previše uspjeha na gostovanjima kod Bayera u Leverkusenu, ali Salihamidžić je jedan od igrača Vukova koji zna kakav je to osjećaj, jer je dugi niz godina sa nogo uspjeha nosio dres najtrofejnijeg njemačkog kluba Bayerna.

"Leverkusen i nije u nekoj formi na početku sezone i mislim da je vrijeme da ih pobijedimo. U prošlom kolu protiv Kaiserslauterna nismo igrali loše i mislim da ukoliko ponovimo takvu igru, možemo se sa BayArene vratiti neporaženi", rekao je Salihamidžić.

Međutim, ni Wolfsburgu na početku sezone ne cvjetaju ruže, pa je ova ekipa nakon uvodnih sedam kola Bundeslige plasirana za njih slabom 13. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti