"Vrijeme je da priznamo da Neymar nema dobar odnos s klubom i želi da ide samo u Barcelonu"

Leonardo se oglasio

"Vrijeme je da priznamo da Neymar nema dobar odnos s klubom i želi da ide samo u Barcelonu"

Endin Čaušević

Saga oko brazilskog igrača Neymara još uvijek traje, a do kraja prelaznog roka ostalo je svega nekoliko dana.

Ljetni prelazni rok završava 2. septembra i Barcelona više nema mnogo vremena da vrati Neymara iz PSG-a. Brazilac uopšte nije igrao za francuski klub od dolaska na pripreme i jasno je da želi nazad u Barcelonu.

Međutim, PSG ga ne želi pustiti tako lako i od Barcelone pokušavaju dobiti novac i barem jednog igrača u zamjenu. Sportski direktor kluba iz Pariza, Leonardo, izjavio je sinoć da dogovora još uvijek nema, ali da Neymar želi samo u Barcelonu.

"Trenutno nema dogovora za Neymara. Barceloan je prvu ponudu poslala 27. avgusta. Otvoreni smo za pregovore, ali nismo dobili još uvijek ono što želimo. O Barci ovisi da li će biti razgovora i sve je sada do njih. Neymar želi samo u Barcu i oni su jedini kandidat za njega", rekao je Leonardo i dodao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želimo prodati Neymara, ali to nećemo uraditi po svaku cijenu. Barcelona savršeno zna šta želimo od njih. Na kraju ću biti iskren i reći da naši odnosi s Neymarom nisu dobri".

Barcelona ima vremena do 2. septembra da pokuša vratiti Neymara u svoje redove, a pregovore s Parižanima sigurno će nastaviti već danas.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BillyPiton
Citirao si ga Enide sve do rijeci. Nigdje barselona spomenuta nije i nigdje nije rekao da neymar zeli samo u barselonu. Citamo i mi strane portale prijatelju.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi