Vrijeme je i za odlaske: United prodaje veliku zvijezdu

Smalling dobio zeleno svjetlo za odlazak

Vrijeme je i za odlaske: United prodaje veliku zvijezdu

Burno ljeto sa mnogo zanimljivih transfera upravo se događa širom Evrope, a veoma zanimljivo je u englekom velikanu Manchester Unitedu.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jose Mourinho na samom početku prelaznok roka dovela je dva velika pojačanja - Vicotra Lindelofa iz Benfice za 35 miliona eura i Romelua Lukakua iz Evertona za nevjerovatna 84 miliona eura. 

Ipak, čini se da je došlo vrijeme i za jedan ozbiljniji odlazak, a klub bi trebao napustiti defanzivac Chris Smalling. Kako prenosi The Sun, Mourinho je dao zeleno svjetlo upravi kluba da stavi Smallinga na transfer listu jasno dajući doznanja da više ne računa na njegove usluge. 

Podsjetimo, od ranije je već poznato da su WBA i Arsenal zainteresovani za usluge ovog fudbalera ukoliko on napusti Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi