Vrlo važne pobjede Caena i Nice

Ligue 1, 31. kolo

Vrlo važne pobjede Caena i Nice

Adnan Beganović

Odigrana su još dva susreta 31. kola francuskog fudbalskog prvenstva, a do pobjeda su stigle domaće momčadi. Caen je bio bolji od Bordeauxa (1:0), dok je Nica savladala Lorient (2:0).

Fudbaleri Caena stigli su do zlata vrijedne pobjede u borbi za goli prvologaški život. Pred svojim navijačima su s minimalnih 1:0 savladali Bordeaux, a jedini pogodak na susretu postigao je Seube u 2. minuti.

U derbiju začelja Nica je sa 2:0 savladala Lorient i tako ga je pretekla na tabeli. Strijelci su bili Mounier u 49., te Civeli u 57. minuti.

Večeras od 21:00 sati veliki derbi igraju PSG i Marseille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.