Vršajević: Doček u Sarajevu je bio nezaboravan

Bh. reprezentativac i fudbaler Hajduka

Vršajević: Doček u Sarajevu je bio nezaboravan

Zmajevi su u modi u cijelom regionu, i to od utorka i historijske pobjede nad Litavnijom u Kasunasu svima jasno. 

Avdija Vršajević, jedini je fudbaler Hajduka koji je siguran putnik na SP u Brazil naredne godine, a tim povodom desni bočni našeg tima danas se družio sa novinarima na Poljudu.

"Još sam pod dojmom svega, bilo je dosta napetosti, znali smo što nam ta utakmica znači, koliki je ulog. Bilo je grča, no, bili smo maksimalno koncentrirani i podnijeli pritisak", rekao je nekadašnji igrač Željezničara i zeničkog Čelika, te dodao:

"Na povratku u avionu bilo je nezaboravno, kao i doček u Sarajevu. I u drugim gradovima se slavilo, mislim da se te noći u BiH nije ni spavalo".

Statusom reprezentativca BiH, njegova vrijednost na fudbalskom tržištu sigurno će porasti, a Hajduk bi na Zmaju ove zime mogao zaraditi pristojan novac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Hajduk sam došao da oživim svoju karijeru. U tome sam uspio i više nego što sam očekivao. Ako dođe ponuda koja će pomoći klubu i mene zadovoljiti, nemam ništa protiv da odem", istakao je Vršajević.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.