Vršajević potvrdio: Blizu sam potpisa za Middlesbrough

Vršajević potvrdio: Blizu sam potpisa za Middlesbrough

Avdija Vršajević po svemu sudeći broji posljednje dane u Splitu. Broj klubova zainteresovanih za njegove usluge svakoga dana sve je veći, iako je Vršajević u razgovoru za SportSport.ba potvrdio da je najbliži prelasku u engleski Middlesbrough. 

„Još uvijek sam koncentrisan na Hajduk. Važno je da smo sinoć odigrali dobro, pobijedili i prošli dalje. Što se tiče eventualnog transfera, svakome je jasno da sam blizu odlaska iz Hajduka,“ kazao je Vršajević u razgovoru za naš portal, i dodao:

„Postoji ponuda Middlesbrougha. Trener Aitor Karanka me želi, a iskreno i moja želja je otići tamo. Mislim da se ne ukazuje svaki dan prilika za prelazak u Englesku ligu. Potrebno je još da dogovorim svoje uslove, što sigurno neće predstavljati problem. Naravno, i dva kluba se moraju dogovoriti. Sve u svemu, blizu sa potpisa za Middlesbrough.“

Vršajević nam je na kraju razgovora da Englezi nisu jedini zainteresovani klub.

„Middlesbrough nije jedini zainteresovani klub. Pojavljuju se svakodnevno novi interesanti. Javljali su se klubovi iz Turske i Njemačke,“ kazao je Vršajević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti