"Možda naše najbolje poluvrijeme, ali čestitke Veležu"

Izjave nakon finala

"Možda naše najbolje poluvrijeme, ali čestitke Veležu"

E. Škorić

Pomoćnik u stručnom štabu Sarajeva Vučina Šćepanović dao je izjavu nakon finala Kupa BiH.

Podsjetimo da su Sarajevo i Velež odigrali finale u Zenici na stadionu Bilino Polje u fantastičnoj atrmosferi, a tek nakon penala pobjedu su odnijeli nogometaši Veleza.

"Prvo poluvrijeme smo možda imali i najbolje poluvrijeme, dominirali smo, stvarali šanse, poluprilike, kontrolisali utakmicu i to smo trebali ranije da riješimo da ne dođemo u ovu situaciju u koju smo došli. Drugo poluvrijeme smo znali da će Velež da pojača. Nisu nas ugrozili. Ušlo se u penal seriju, lutrija na kraju nije otišla na našu vodenicu. Momcima čestitam na ovoj utakmici, a Veležu osvajanje Kupa. Mi se okrećemo narednoj utakmici", rekao je pomoćnik u stručnom štabu Sarajeva Vučina Šćepanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Trebalo biti 4 - 0 za Sarajevo, realno.. ali drago mi je da i velez nekad nesto osvoji.
4 1
Mingiling
Lol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije