Vučinić: 1:1 bi bio dobar rezultat

Vučinić: 1:1 bi bio dobar rezultat

Napadač Juventusa i reprezentacije Crne Gore, Mirko Vučinić, je istakao važnost nadolazećeg susreta baraža, koji će Crna Gora sutra odigrati protiv Češke.

Kapiten reprezentacije Crne Gore je napomenuo da će sutrašnja utakmica u Pragu biti od velikog značaja za njega i njegove saigrače, kao i za crnogorski narod, te da će dati sve od sebe da izbore povoljan rezultat.

"Znamo da smo postigli nešto veliko, ali i dalje osjećamo pritisak. Ovo je posebna prigoda i moramo biti spremni na ove dvije utakmice, kao da su posljednje u našim karijerama. Za primjer, dobar rezultat bi bio 1:1, a nama je najvažnije da postignemo pogodak.", izjavio je Mirko Vučinić, dodavši:

"Siguran sam da su Česi veoma jaki, ali sve će biti na nama u ova dva susreta. Ako odigramo kako znamo i ako se budemo borili jedan za drugoga, imaćemo priliku za historijski uspjeh."

Prva utakmica između ova dva protivnika se igra sutra, od 20 časova i 15 minuta, u Pragu, dok će se revanš igrati 4 dana kasnije u Crnoj Gori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti