Vučinić: Ne smijemo srljati u Gradačcu

Leotar u goste Zvijezdi

Vučinić: Ne smijemo srljati u Gradačcu

D. Banović

Pred fudbalerima Leotara je teška utakmica i to već na startu nove sezone.

Poraz od Olimpika u prošlom kolu na Policama dobro je uzdrmao sve u ekipi i sad će u Gradačcu igrači nekedašnjeg prvaka naše zemlje pokušati da se vade za kiks od prije sedam dana.

"Biće teško, u to ne treba sumnjati. Zvijezda ima kvalitetnu ekipu i oni su favoriti. Ovu utakmicu ne treba upoređivati sa onom iz Prijedora, jer ona će biti sasvim drugačija. Jednostavno moramo igrati strpljivo i čekati svoju šansu. Ne smijemo srljati, jer to bi moglo da bude pogubno za nas. Zvijezda ima ekipu koja zna da iskoristi svaku pogrešku rivala", kazao je kapiten Leotara Bojan Vučinić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.