Vučinića u Romi mijenja Nilmar

Vučinića u Romi mijenja Nilmar

Edmir Škorić
Teme:

Italijanski nogometni klub Roma pokušat će dovesti brazilskog napadača Nilmara u zamjenu za Mirka Vučinića.

Crnogorski napadač, bar kako piše Goal.com, do kraja sedmice zvanično će biti predstavljen kao pojačanje Tottenhama. I Romin trener Luis Enrique ne računa na usluge Vučinića, znajući da ovo ljeto neće ostati na Olimpicu.

Bivšeg Lecceovog napadača zamijenit će Nilmar. Villarrealov napadač, piše Sky Sport 24, zanimljiv je Rimljanima. Nilmar je na El Madrigal stigao 2009. godine iz Internacionala, te je dosad redovno igrao u španskom klubu.

Italijanski mediji navode kako će Roma Villarrealu ponuditi 14 miliona eua za usluge Brazilca, koji je ranije igrao i za Lyon u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.