Vujasin: Na proljeće će rezultati sigurno biti bolji, a onda ćemo napasti Evropu naredne sezone

Novi igrač Čelika za SportSport.ba

Vujasin: Na proljeće će rezultati sigurno biti bolji, a onda ćemo napasti Evropu naredne sezone

E. Čaušević

Igrači Čelika će u Antaliji odraditi veći dio priprema za proljetni dio sezone.

Zeničani su danas krenuli prema Sarajevu odakle će s aerodroma put Turske. Čelik će u Antaliji boraviti do 10. februara i odigrati pet pripremnih utakmica.

Pred polazak za Antaliju za SportSport.ba govorio je igrač ovog tima Mile Vujašin koji je pojačao Čelik u zimskom prelaznom roku.

"Proveo sam s ekipom sedam dana, upoznali smo se dobro. Pratio sam tabelu, Čelik nije u najboljoj poziciji, ali mislim da će to biti bolje. Ekipa je dobra, pojačali smo se i očekujem najbolje u drugom dijelu sezonu", rekao je Vujasin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pratio sam dosta ligu. Mislim da Čelik mora imati visoke ambicije. U prvom dijelu rezultati nisu bili najbolji, ali mislim da će to doći na svoje i od naredne sezone da se napadne Evropa što Čelik zaslužuje. Došao sam da pomognem svojim iskustvom i znanjem".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Kao sto ste i ove napali...
1 0
gif
ne znam sto vam trebaju ove izjave pa da vas ostali provociraju. Ne rise nego igraj i izbori nesto pa se javi. Sarajevo sampion !!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi