Vujičić: Respekt Gacku, ali znamo šta nam je cilj

Fudbaler Glasinca o utakmici s Mladosti iz Gacka

Vujičić: Respekt Gacku, ali znamo šta nam je cilj

D. Vejo

Na pomolu je i 11. kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, gdje će ekipa Glasinca 2011 na svom terenu dočekati Mladost iz Gacka.

Stanje na tabeli ide u korist gostujuće ekipe koja zauzima sedmu poziciju, dok su Sokolčani na 10. mjestu. Viđenje predstojećeg meča, kazao je jedan od aktera domaćeg sastava.

"Očekuje nas jedna teška utakmica, jer ekipa Mladosti iz Gacka je uvijek nezgodan protivnik. Nama su tri boda i više nego neophodna, s toga idemo na pobjedu", izjavio je za naš portal fudbaler Glasinca, Miloš Vujičić.

Glasinac će sutra od 15 sati dočekati ekipu Mladosti iz Gacka na svom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi