Vukelja i Vukobratović na probi u Borcu
Ljubiša Vukelja

Pojačanja stižu u Banja Luku

Vukelja i Vukobratović na probi u Borcu

Na treningu banjalučkog Borca jučer su se pojavila dva nova igrača. Riječ je o Dragomiru Vukobratoviću i Ljubiši Vukelji, koji su trenirali sa ostatkom ekipe.

Novi trener banjalučke ekipe Zoran Marić doveo je ovu dovjicu igrača na probu, te će u Banja Luci provesti nekoliko dana, nakon čega će se znati da li su zadovoljili ukuse struke.

Borac će dio priprema odraditi u Turskoj, gdje će marić povesti 25 igrača, a vrlo je lako moguće da u narednih nekoliko dana u Banja Luku stigne i još neko pojačanje.

Inače, Vukelja je već u jednom navratu nosio dres banjalučke ekipe, 2008. godine, kada je klub vodio Vlada Jagodić. Međutim, povreda ga je tada udaljila sa terena, pa je uskoro i napustio Banja Luku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti