Vukotić: Ako misle da je provokacija, neka pregovaraju

Predsjednik Željezničara za SportSport.ba

Vukotić: Ako misle da je provokacija, neka pregovaraju

Edmir Škorić

Vedran Vukotić, novi predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar, tvrdi i dalje da nije riječ o provokaciji kada je u pitanju ponuda za Harisa Duljevića.

Željo je čelnicima Sarajeva poslao ponudu tešku 400.000 eura za Duljevića, jednog od najboljih igrača Premijer lige BiH.

Na Koševu smatraju provokacijom, na Grbavici tvrde da je to jednostavno zato što im treba tako kvalitetan igrač u ekipi.

"Ono što smo poslali na adresu Sarajeva je zvanična ponuda kluba, poslana sa našom jasnom vizijom. Stvarno vjerujemo da je to dobra odluka i nema nikakve veze sa emocijama i rivalstvom", rekao je Vukotić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Stvarno nije bilo loših namjera. Ako u Sarajevu smatraju da je provokacija, trebali su onda da sjednu s nama i pregovaraju".

Da li ste i dalje spremni da pregovarate?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naravno, spremni smo pregovarati sa komšijama i bili bismo spremni poslati i bolju ponudu", ističe prvi čovjek tima s Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi