Vukotić: Čestitamo Radniku, mi se okrećemo Sarajevu

Fudbaler Krupe nakon jučerašnjeg meča

Vukotić: Čestitamo Radniku, mi se okrećemo Sarajevu

D. Vejo

U okviru 14. kola Premijer lige BiH fudbaleri Krupe poraženi su na gostovanju kod ekipe Radnika u Bijeljini rezultatom 3:1.

U Bijeljini su Slobodan Starčević i njegovi izabranici pretrpjeli poraz nakon četiri uzastopne pobjede.

"Izuzetno teška utakmica za nas, jer smo nakon četiri vezane pobjede zabilježili poraz. Iako smo uspjeli prvi da stignemo do pogotka, Radnik je uspio nekako da se vrati u meč. Zasluženo su slavili. Čestitamo im na tome. Nama ostaje da se pripremimo za Sarajevo, veliku utakmicu i da damo svoj maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

Naredne subote, Krupa će od 13.30 na svom terenu dočekati ekipu Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti