Vukotić: Malo je nedostajalo da odnesemo bod sa Koševa

Štoper Krupe o jučerašnjem meču protiv Sarajeva

Vukotić: Malo je nedostajalo da odnesemo bod sa Koševa

D. Vejo

Izabranici Slobodana Starčevića bili su nadomak remija protiv Sarajeva, ali im je sreća okrenula leđa odmah nakon što su postigli izjednačujući gol.

Ipak, novopečeni prvoligaš još jednom je dokazao kako nisu slučajno među najboljim klubovima u BiH. 

"Odigrali smo jednu odličnu utakmicu protiv ekipe koja je glavni favorit za prvo mjesto u ligi. Dva puta smo stizali rezultat i na kraju nam je malo nedostajalo da odnesemo bod zlata vrijedan sa Koševa. Ponosan sam na svoje saigrače, pružili smo dobru partiju. Sada se okrećemo Olimpiku i nadam se prvoj pobjedi kod kuće", kazao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Naredni meč, Krupa igra u subotu na svom terenu od 17.30 sati protiv Olimpica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi