Vukotić: Ostvarili smo najbitniju pobjedu u sezoni

Štoper Krupe zadovoljan dosadašnjom igrom

Vukotić: Ostvarili smo najbitniju pobjedu u sezoni

D. Vejo

Fudbaleri Krupe bilježe sjajne rezultate u svom debitantskom nastupu u Premijer ligi BiH. 

Da je tako, govori i jučerašnja pobjeda nad ekipom Širokog Brijega u Banjaluci (1:0). Izabranici Slobodana Starčevića trenutno su četvrtoplasirani tim na tabeli, koji ima isti broj bodova kao i Radnik koji je mjesto ispred. Zadovoljan dosadašnjim dijelom, jeste i štoper banjalučkog sastava, koji briljira u dresu Krupe.

"Ostvarili smo najbitniju pobjedu u sezoni, protiv direktnog konkurenta u borbi za play-off lige. Znali smo da će biti teško, te da je Široki jedna dosta kvalitetna ekipa, ali na kraju smo uspjeli. Ostaje nam još jedno kolo, a onda idemo na zaslužen odmor", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

Ovim trijumfom, Krupa se oprostila od svojih navijača bar kada je u pitanju jesenji dio najelitnijeg takmičenja u BiH. 

U posljednjem kolu, Banjalučani će gostovati ekipi Slobode u Tuzli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi