Vukovi protiv Zrinjskog traži izlaz iz krize

Samo bod u dva kola

Vukovi protiv Zrinjskog traži izlaz iz krize

Adnan Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Olimpic će pod vodstvom novog trenera Nedima
Jusufbegovića sutra snage odmjeriti sa Zrinjskim. Vukovi iz dva susreta imaju samo bod, pa će danas pokušati nadoknaditi propušteno u prva dva kola.

"U Mostar dolazimo u jako nezgodnom trenutku, kod momčadi koja je na dva gostovanja osvojila četiri boda, a mogla je i šest. Mi smo uzdrmani porazom od Travnika, a Zrinjski je momčad koja je uvijek u vrhu našeg fudbala", rekao je novi trener Olimpica, Nedim Jusufbegović.

"Međutim, vjerujem da možemo ostvariti povoljan rezultat ukoliko odigramo angažirano i borbeno svih 90 minuta. Uvažavamo Zrinjski, ali vjerujem da je lože izdanje u duelu sa Travnikom bilo samo posljedica lošeg dana. Mislim da ova momčad Olimpica ima kvalitet za sami vrh Premijer lige", dodao je Jusufbegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.