Vukovi se pojačali: Potpisali Posinković  i Mišić

Omladinci Merajić i Islamagić priključeni timu

Vukovi se pojačali: Potpisali Posinković i Mišić

A. Haznadarević

Momčad prvoligaša Olimpica u drugi dio sezone će ući znatno ojačana, a ugovore sa Vukovima su potpisali Marko Mišić i Vilim Posinković.

Vezista Marko Mišić, koji dolazi iz redova vodeće ekipe Prve lige Federacije Viteza i nešto ofanzivniji Vilim Posinković, koji je igrao u Turskoj i Grčkoj, potpisali su dvoipogodišnje ugovore sa Olimpicom.

 

Također, prvoj ekipi trener Husref Musemić je priključio i dvojicu talentovanih juniora Alema Merajića i Vernesa Islamagića, koji će u narednim danima potpisati svoje prve profesionalne ugovore.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Inače, ekipa Olimpica je jutros otputovala na nastavak priprema u Hercegovini, gdje će boraviti do petka, a u tom periodu ih očekuju dva pripremna susreta nakon kojih se trebaju vratiti u Sarajevo, a zatim 12. februara otputovati za Antaliju gdje će boraviti dvije sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.