Vukovima sva tri boda protiv Radnika

14. kolo PLBIH

Vukovima sva tri boda protiv Radnika

U okviru 14. kola Premijer lige BiH danas su na Otoci snage odmjerili domaći Olimpic i Radnik iz Bijeljine.

Domaća ekipa je mnogo bolje otvorila susret, a Vukovi sjajni priliku imali preko Duljevića koji je pogodio prečku. U 15. minuti Đelmić je uputio jedan sjajan centaršut, ali je odbrana Radnika odlično radila svoj posao.

 

U nastavku susreta momčad sa Otoke je prijetila i preko Karića, ali je njegov šut otišao preko gola. Ipak, u 43. minuti Muharemović je doveo domaće u vodstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Vukovi su tokom čitavog susreta bili bolja ekipa, a to su pokazali i drugom poluvremenu. Imali su prilike da udvostruče prednost, ali išak nisu uspjeli te je ostalo 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.