Vukša: Ko bude imao veću želju, prolazi dalje

Trener Slobode MG o protivniku u polufinalu Kupa RS

Vukša: Ko bude imao veću želju, prolazi dalje

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada za protivnika u polufinalu Kupa Republike Srpske dobili su trebinjski Leotar. 

Prema mišljenju mnogih blagi favorit u ovom susretu jesu Mrkonjićani koji su u četvrtfinalu pomenutog takmičenja izbacili Krupu, dok su Trebinjci bili uspješniji od banjalučkog Borca. Ipak, strateg aktuelnog prvoligaša smatra kako njegov tim mora biti na oprezu tokom cijelog meča, jer Leotar nije tim za potcjeniti.

"Ispada da smo mi favoriti, ali tu smo negdje po kvalitetu. Smatram da će u ovom susretu odlučivati veća želja. Oni su u istom sastavu ostali kao i prošle sezone, kostur ekipe ostao je isti. Ne smijemo ih potcjeniti. Svaki put kada smo se susretali sa njima, bilo je dosta teško", rekao je za SportSport.ba trener Slobode MG, Dragan Vukša.

Prva utakmica polufinala Kupa RS između Slobode i Leotara igra se 29. marta u Mrkonjić Gradu, dok je revanš na programu 12. aprila.

Top Komentari

bsk
leotar je imao vecu zelju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi