Vukša: Pokušali smo parirati Borcu, ali nismo uspjeli

Trener Slobode MG nakon poraza u Banjaluci

Vukša: Pokušali smo parirati Borcu, ali nismo uspjeli

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada poraženi su danas u okviru 14. kola Prve lige Republike Srpske u Banjaluci od domaćeg Borca rezultatom 5:0.

Tokom čitavog meča Banjalučani su imali inicijativu, a svjestan toga bio je i strateg gostujuće ekipe.

"Borac je danas zasluženo slavio. Nismo mogli ništa raspoloženom domaćinu uraditi, nismo ni zaprijetili golu kako treba, imamo malih problema sa igračkim kadrom, ali ne tražimo alibi. Hvata nas umor pred kraj jesenjeg dijela sezone, jer smo bez priprema ušli u prvenstvo. To se najbolje vidjelo u finišu utakmice. Pokušali smo da pariramo Borcu, ali nije išlo", kazao je nakon susreta trener Slobode MG, Dragan Vukša.

U narednom kolu, Sloboda će na svom terenu dočekati ekipu Kozare iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti