Vule Trivunović novi šef struke NK GOŠK

GOŠK u teškoj situaciji

Vule Trivunović novi šef struke NK GOŠK · Saznajemo

S. Mlaćo

Vule Trivunović je novi šef struke NK GOŠK.

Naime, GOŠK je jučer propustio priliku da se dodatno približi FK Olimpik, s obzirom da je protiv Bratstva samo remizirao pred svojim navijačima. Bilo je 1:1.

Čelnici GOŠK-a bili su razočarani nakon meča, a odmah je kontaktiran Trivunović koji je i prihvatio ponudu, te će se sutra pojaviti na treningu. Debitovat će protiv najvećeg rivala FK Olimpik na Otoci.

U slučaju pobjede Olimpika bilo bi jasno da od ambicija GOŠK-a koje su vezane za povratak u Premijer ligu nema ništa. Prednost Sarajija bi iznosila čak devet bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trivunović je posljednji angžman imao u Kozari, a radio je i Borcu, te Slobodi Mrkonjić Grad i BSK Banja Luka. Bez posla je od decembra prošle godine.

Top Komentari

Terminator
Nemoj nositi zimsku garderobu neće ti trebati.Smijeniti će te Lujo vrlo brzo.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi