Vule Trivunović sve bliži AEK-u

Iako se raspitivala i Crvena zvezda...

Vule Trivunović sve bliži AEK-u

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Vuile Trivunović karijeru bi mogao nastaviti u redovima atinske ekipe AEK-a.

Naime, grčki klub zainteresovan je za najboljeg irgača Premijer lige Bosne i Hercegovine na prošlogodišnjem izboru Idola nacije, te bi se u narednih nekoliko dana ovaj transfer mogao realizovati.

Osim AEK-a, u Borcu su se za Trivunovića raspitivali i predstavnici beogradske Crvene zvezde, ali je navodno ponuda AEK-a finansijski mnogo prihvatljivija, te bi ovaj stoper mogao postati novi saigrač reprezentativcu Bosne i Hercegovine Sanelu Jahiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.