Vule Trivunović više nije trener Borca

Napustio kormilo Banjalučana

Vule Trivunović više nije trener Borca

D. Vejo

Fudbalski kluba Borac iz Banja Luke večeras je i zvanično ostao bez trenera.

Priče koje su se u posljednjih nekoliko dana pojavile u medijima o odlasku Vuleta Trivunovića sa mjesta šefa struke, večeras su se potvrdile kao istinite. 

Nakon osvojenog Kupa Grada Banja Luka, gdje su crveno-plavi savladali velikog rivala Krupu nakon boljeg izvođena jedanaesteraca, Trivunović je odlučio da kaže posljednje zbogom svojim igračima.

Razlog ovakve odluke, vrlo je jasan.

"Izdali su me prijatelji koji su mi radili iza leđa jer su razgovarali sa drugim trenerima koji bi trebali da vode tim u Premijer ligi BiH. Nisam to očekivao, ali ni zaslužio, bar tako smatram. Moje mišljenje jeste da su prvo trebali sa mnom da razgovaraju oko ostanka, ali nisu. Veoma sam razočaran. Bio sam predan Borcu, a očigledno da nisam na dovoljno ubjedljiv način osvojio šampionsku titulu u Prvoj ligi Republike Srpske. Dodao bih kako sam platu za decembar dobio u iznosu od 1000 KM, a zna se da oružar prima 600 KM. To dovoljno govori koliko sam bio cijenjen u klubu", poručio je sada već bivši trener Borca, Vule Trivunović.

Na klupu Borca, Trivunović je sjeo u oktobru prošle godine, naslijedivši iskusnog stručnjaka Vladu Jagodića koji je preuzeo tuzlansku Slobodu.

Kao šef struke, sa Velikanom iz Platonove odigrao je 19 utakmica te zabilježio 17 pobjeda i dva remija što je rezultat za svaku pohvalu.

Potencijalni kandidati za klupu Banjalučana su trenutni trener Crvene zvezde Boško Đurovski i bivši igrač banjalučkog sastava te nekadašnji strateg Partizana Zoran Milinković.

Do kraja Prve lige Republike Srpske ostala su još tri kola, a tim će sa klupe kao alternativno riješenje predvoditi pomoćni trener Marko Tešić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi