Wagner: Bog blagoslovio cijelu Bosnu i Hercegovinu

Dobitnik velikog priznanja

Wagner: Bog blagoslovio cijelu Bosnu i Hercegovinu

Teme:

Brazilac Wagner Santos Lago dobitnik je priznanja za najboljeg igrača Premijer lige BiH u sezoni 2014/15, a odmah nakon proglašenja protivnika se i obratio prisutnim posjetiocima hotela Terme na Ilidži.

"Prije svega čestitam organizatorima koji su upriličili ovaj izbor i dodjelu. Ova nagrada mi mnogo znači i ponosan sam", započeo je svoj govor Wagner, koji se potom zahvalio svima na podršci:

"Hvala mojoj obitelji, klubu, saigračima i vjernim navijačima Škriparima koji su uvijek uz mene. Zahvaljujem se i brojnim prijateljima koje sam stekao u BiH, a najviše dragom Bogu koji mi je sve ovo omogućio. Bog blagoslovio cijelu Bosnu i Hercegovinu", rekao je za kraj fudbaler Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije