Wagner uspješno operisan u Mostaru

Povratak za mjesec dana

Wagner uspješno operisan u Mostaru

Najbolji igrač Širokog Brijega Wagner Santos Lago uspješno je operisan u mostarskoj bolnici Bijeli brijeg. 

Brazilac je na utakmici protiv Sarajeva povrijedio meniskus pa je operativni zahvat bio neminovan. Wagner je insistirao da se operacija obavi početkom januara kako bi spreman dočekao start proljetnog dijela prvenstva.

„Uspješno je operisan i za sad je sve uredu. Moramo vidjeti kakve su ljekarske prognoze. Dosadašnja iskustva kažu da će Wagner pauzirati oko mjesec dana. Nadamo se da će sve biti dobro sa Wagnerom,“ kazao je trener Širokog Slaven Musa.

Wagner će tokom priprema raditi po posenom programu, a prognoze kažu da će biti spreman za prvi susret u proljetnom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.