Walcott: Bale je Topnik

Walcott: Bale je Topnik

Krinli igrač Arsenala, Theo Walcott odgovorio je na pohvale Garetha Balea na njegov račun rekavši da je ipak Velšanin brži od njega, a ovim putem je otkrio i jednu dobro čuvanu tajnu.

Theo Wlacott i Gareth Bale se odlično poznaju, jer su zajedno nastupali za Southampton, a nedavno je Velšanin rekao kako je ofanzivac Topnika brži od njega, no 21-godišnji engleski reprezentativac smatra da je to obratno.

"Bili smo dobri cimeri i sve smo dijelili u Southamptonu. Sjećam se kada smo se potpisivali po sobama, ali vjerovatno je to sada izbrisano", prisjeća se Theo Walcott dana iz Southamptona, te otkriva jednu dobro čuvanu tajnu:

"Igrao sam s njim do svoje 11. godine u Southamptonu i zajedno smo navijali za Arsenal. Žao mi je što još uvijek nije došao kod nas. Još uvijek smo dobri prijatelji."

Gareth Bale je odlično odigrao utakmice Lige prvaka protiv Intera, nakon čega je bio top tema u svim medijima.

"Gledao sam obje utakmice protiv Intera. Odmah sam ga zvao, jer sam želio da budem prvi koji će mu ostaviti poruku, mada ne mogu da vam kažem šta sam mu rekao", rekao je engleski preprezentativac, te za kraj odgovorio na nedavnu izjavu Balea:

"Igrat ćemo protiv Velsa, a utakmica između Arsenala i Tottehama bit će test za obojicu. Bit će to dobar duel između mene i Balea. On kaže da sam brži od njega, a ja kažem da je on od mene."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.