Walcott: Možemo zaustaviti City

Veznjak samouvjeren

Walcott: Možemo zaustaviti City

Arsenalov niz od sedam uzastopnih pobjeda je prekinut na malo razočaravajući način. Porazu protv QPR-a se niko nije nadao,  ali je menadžer Arsene Wenger priznao da su njegovi igrači odigrali jako loše, pogotovo u duelima.

Međutim uzdanica francuskog stručnjaka, Walcott smatra da ovaj poraz neće uticati na ekipu te da će u narednom kolu, na svom stadionu trijumfovati u duelu protiv Manchester Citya.

"Možemo se nositi sa pritiskom. Imali smo i dosta povreda u ekipi, Tottenham nam je bježao na tabeli, međutim najbitnije je da je kriza prošla. Potrudit ćemo se da do kraja sezone odigramo na vrhunskom nivou i pobjedimo u što više utakmica. To naši navijači očekuju od nas, a mi ćemo se potruditi da ih ne razočaramo. Zahvaljujući njima,stadion Emirati su postali neosvojiva tvrđava za gostujuće ekipe", istaknuo je 23-godišnji veznjak Topnika.

Arsenal će Građane ugostiti naredne nedjelje u okviru 32.kola engleske Premier lige. City ima imperativ pobjede, a Arsenal bi eventualnim trijumfom olakšao Unitedu pohod na titulu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti