Walcott na operaciji, Arsenal mjesec dana bez njega

Povreda mišića trbušnog zida

Walcott na operaciji, Arsenal mjesec dana bez njega

Theo Walcott reprezentativac Engleske i ponajbolji fudbaler londonskog Arsenala, morat će pauzirati nekoliko sedmica, nakon što je postalo poznato kako će se morati operisati mišić trbušnog zida. 

Zbog te povrede Walcott nije bio u sastavu Topnika u posljednjem susretu Premiershipa u kojem je Arsenal sa 3:1 savladao Stoke City našeg Asmira Begovića, a jučer je trener Arsenala Arsene Wenger objavio da je klub primoran igrati nekoliko sedmica bez engleskog reprezentativca. 

"Theo odlazi na operaciju u Njemačku. Nadam se kako će sve proći dobro, da će se brzo vratiti u London i priključiti nam se na treninzima", rekao je Wenger, dodavši: 

"Još se ne zna koliko će pauzirati, ali ja se nadam da će sve trajati manje od mjesec dana". 

Walcott će zbog operacije i ove povrde propustiti i iduća dva reprezentativna meča, a to su kvalifikacione utakmice protiv za odlazak na SP 2014. godine protiv Crne Gore i Poljske. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.