Walcott prijevremeno napustio trening u Krakovu

Povrijedio zadnju ložu

Walcott prijevremeno napustio trening u Krakovu

Edmir Škorić

Posljednji trening engleske nogometne reprezentacije u Krakovu zbog povrede je ranije napustio Theo Walcott.

Englezi su dva dana uoči okršaja s Ukrajinom odradili trening u Krakovu, a isti je zbog ozljede zadnje loše prije vremena završio Walcott.

 

Arsenalov brzonogi napadač u petak navečer je svojim ulaskom u igr donio preokret Gordom albionu. Najprije je pogodio za 2:2 protiv Švedske, a onda asistirao Dannyju Welbecku za konačnih 3:2.

 

Nije jasno koliko će pauzirati, no zasigurno bi bio u užim kombinacijama za utakmicu s Ukrajinom nakon partije u petak. Inače, Englezi će u Donjecku protiv domaćina, gdje će im i bod biti dovoljan za četvrtfinale, biti jači za Wayjnea Rooneyja, koji je odradio kaznu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti