Walcott: Šanse za naslov su podjednake

Walcott: Šanse za naslov su podjednake

Edmir Škorić

Mladi napadač Arsenala, Theo Walcott smatra da Arsenal još uvijek ima dobre šanse da osvoji naslov engleskog prvaka.

Arsenalu Chelsea «bježi» pet bodova, no engleski reprezentativac i napadač Topnika Theo Walcott vjeruje da je još uvijek sve otvoreno, te da naslov engleskog prvaka još uvijek okončan.

"Chelsea je veoma jak. Imaju sjajne igrače. Bilo je dobro za Liverpool što je pobijedio i malo ih uzdrmao i upravo zbog toga je Premier liga zanimljiva", rekao je Walcott, potom i dodao:

"Mislim da je konkurenciji za titulu ove godine četiri ili pet momčadi. Posljednjih par sedmica u šampionatu će biti itekako zanimljivo, jer svako može da pobijedi svakoga. Chelsea je prošle godine izgubio šest mečeva i osovjio ligu, tako da svi imaju podjednake šanse, čak i kad pogriješe."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti