Walcott upitan za AZ Alkmaar

Zbog povrede

Walcott upitan za AZ Alkmaar

Arsenalov trener Arsene Wenger potvrdio je da je mladi Theo Walcott upitan za susret Lige prvaka, koji Topnici u srijedu igraju sa holandskim AZ Alkmaarom.

"Theo ima povrijeđeno koljeno i u ovom trenutku je jako teško reći hoće li moći zaigrati protiv Alkmaara. Znaćemo više sutra ujutro, ali čisto sumnjam da ću ga gurnuti u vatru jer povreda nije sanirana", rekao je Wenger.

Nakon dva odigrana kola u okviru grupe H Lige evropskih prvaka, Arsenal se nalazi na prvoj poziciji sa dvije pobjede, dok je AZ Alkmaar na posljednjem, četvrtom mjestu sa jednim remijem i jednim porazom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti