Walker: Možemo osvojiti titulu

Walker: Možemo osvojiti titulu

Kyle Walker, nogometaš Tottenhama, smatra da njegov tim može napraviti pravi podvig u ovoj sezoni, te osvojiti titulu u Premiershipu.

"Sa igračima koje trenutno posjedujemo smatram da nije nemoguće da osvojimo titulu. Kada pogledam kakve igrače na klupi imamo, ponekad se zapitam kako se još uvijek nalazim u prvoj postavi. Lijepo je igrati za Tottenham, jer egoizam nije prisutan kod igrača. Zaista odlično funkcionišemo kao tim i mislim da treće mjesto nije naš krajnji domet", rekao je Walker.

Tottenham se trenutno nalazi na trećem mjestu u engleskom Premiershipu, sa 31 osvojeni bod iz 13 utakmica, ali imaju i utakmicu manje u odnosu na timove iz Manchestera. 

Također, Pijetlovi se nalaze u sjajnoj seriji, jer nisu izgubili još od augusta mjeseca, tačnije u 11 uzastopnih utakmica. U toj seriji su samo jednom remizirali, a čak 10 puta su došli do pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije