Igrao za velikana i osvajao evropske trofeje: Sada sa 32 godine liči na sve osim fudbalera

Izgleda neprepoznatljivo

Igrao za velikana i osvajao evropske trofeje: Sada sa 32 godine liči na sve osim fudbalera

Admin Čaušević
Teme:

Dosta je fudbalera koji se transformišu u pozitivnom smislu i pokazuju svoje isklesano tijelo, međutim ima i onih koji se udebljaju i postanu neprepoznatljivi.

Fudbalu se prije nekoliko dana vratio čovjek koji je svojevremeno igrao za velikana Starog kontinenta te osvajao evropske trofeje.

Ljubitelji fudbala u Brazilu opet će moći da gledaju Waltera, bivšeg igrača Porta s kojim je osvojio titulu u Portugalu, ali i Europa ligu 2011. godine.

Tada je slovio za velikog potencijala, a sada sa 32 godine izgleda totalno neprepoznatljivo, prvenstveno zbog velikog viška kilograma.

Walter je potpisao za ekipu Amazonasa koja se takmiči u brazilskoj Seriji D, a prije nekoliko dana upisao je i svoj prvi nastup za novi tim u četvrtfinalu amazonskog prvenstva protiv ekipe Fast.

Brazilski napadač je s novim timom trenirao samo dva dana, a poslije meča je kazao da uopšte nije bio zadovoljan svojim nastupom.

Oglasi

"Bez dilema trenirati samo dva dana s ekipom je komplikovano. Još uvijek nisam pronašao stan u kojem ću obraviti. Sljedeće sedmice ću riješiti pitanje stana pa ću biti još bolji za naredni meč", rekao je Walter poslije meča.

Poslije meča Walter se žalio na teške vremennske uslove i da će dati sve od sebe da ekipu odvede u polufinale.

"Ostvarili smo dobru pobjedu, ali će i u revanšu biti još teže. Trebamo se odmoriti i onda razmišljati o narednoj utakmici", rekao je on.

Walter: FC Porto recusa novo empréstimo ao Atl. Paranaense | MAISFUTEBOL

Walter je za Porto odigrao 33 utakmice i uspio je postići 16 golova. Bio je i član ekipe Internacionala koja je 2010. godine osvojila Copa Libertadores. Igrao je još za nekoliko brazilskih klubova, a član Porta je bio do 2019. godine poslije čega se vratio u Brazil.

Top Komentari

enko
Ja mislio salem prolic na nekoj revijalnoj utakmici.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi