Warnock: Dolazak Beckhama je moguć

Warnock: Dolazak Beckhama je moguć

Neil Warnock, trener Queens Park Rangersa, vjeruje kako će se David Beckham uskoro priključiti njegovoj momčadi.

"Ja osobno ne mogu znati u koju ekipu će David Beckham doći, ali mi ga želimo u svom sastavu. Sa našom upravom je moguće sve i mislim da možemo dovesti Beckhama. Na samom kraju prošlog prelaznog roka smo zamalo potpisali Scotta Parkera, a zadnjeg dana roka smo kupili šest ili sedam igrača.", rekao je Neil Warnock.

Podsjetimo, David Beckham je sinoć sa svojim Los Angeles Galaxyjem osvojio MLS kup, ali njegov ugovor sa američkim klubom ističe uskoro.

Bivši član dvije velike evropske ekipe, Manchester Uniteda i Real Madrida, povezuje se i sa Paris Saint Germainom, ekipom koja također raspolaže velikim novcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti