Watford poslao ponudu za Markovića, Liverpool rekao ne

Redsi odbili 20 miliona funti za krilnog napadača

Watford poslao ponudu za Markovića, Liverpool rekao ne

D. Vejo

Srbijanski reprezentativac i član Liverpoola Lazar Marković po četvrti će put napustiti Anfield.

Nakon završene epizode u Hullu, ovaj krilni napadač vratio se u matični klub. Odmah po povratku u isti, stigla je ponuda na adresu Redsa.

Kako prenose engleski mediji, Watford je poslao ponudu Liverpoolu u iznosu od 10 miliona funti, odnosno osam plus dva miliona u bonusima. No, nije sve teklo planski kako su to očekivali čelnici sa Vicarage Rouda.

Menadžer Liverpoola Jurgen Kloop, rekao je ne, ovoj zanosnoj ponudi.

Ipak, novi šef struke Watforda Marko Silva neće tako lako dići ruke od Markovića, s kojim je sarađivao u prethodnih šest mjeseci u Hullu koji nažalost nije uspio da obezbjedio opstanak u društvu najboljih.

Tim sa Anfielda je jasan, 20 miliona funti i Marković može da ide.

Podsjetimo, srbijanski fudbaler je 2014. godine stigao u Liverpool iz lisabonske Benfice za nešto više od 20 miliona funti, s toga i ne čudi što je klub odbio ponudu Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi