Weis u Hoffenheimu do 2012. godine

Danas produžena saradnja

Weis u Hoffenheimu do 2012. godine

Adnan Beganović

Igrač Hoffenheima Tobias Weis i u budućnosti će nositi dres ovog kluba. Naime, 24-godišnji fudbaler i Hoffenheim danas su stavili potpise na novi ugovor prema kojem će Weis do ljeta 2012. nositi dres Hoffenheima.

"Presretan sam što ću i dalje nositi dres Hoffenheima jer u ovom klubu uslovi za dalji napredak su odlični", rekao je Weis za njemačke medije.

Podsjetimo, Weis je u Hoffenheim došao iz druge momčadi Stuttgarta 2007. godine, a do sada je odigrao 54 utakmice za momčad naših internacionalaca Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića i pritom postigao jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.