Weiss: Greške su nas skupo koštale

Reakcije nakon susreta

Weiss: Greške su nas skupo koštale

A. Beganović

Selektore fudbalske reprezentacije Slovačke Vladimir Weiss nakon poraza od našeg nacionalnog tima nije bio zadovoljan.

"Na našu veliku žalost, uspješnu godinu smo završili porazom. Napravili smo nekoliko grešaka, koje su nas skupo koštale. Protivnik je to znao kazniti", rekao je Weiss nakon susreta i dodao:

"Bosna i Hercegovina ima sjajne individualce i to je pokazala u ovom susretu. Mi smo pokušali igrati otvoreno jer je naš naredni protivnik Andora i sigurno ćemo u tom susretu morati od prve minute jurišati na gol."

"Sjajno smo otvorilio susret, a i u drugom dijelu smo dobro odigrali. Svojom igrom sam zadovoljan, no zbog poraza sam tužan", rekao je srtrijelac vodećeg pogotka Slovačke Filip Šebo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije