Weiss: Paragvaj je zaslužio pobjedu

Weiss: Paragvaj je zaslužio pobjedu

Edmir Škorić

Slovačka nogometna reprezentacija danas je poražena rezultatom 2:0 od Paragvaja i sve je dalje od plasmana u osminu finala.

Tako je Paragvaj zauzeo lidersku poziciju, dok su Slovaci na dnu sa jednim osvojenim bodom. Golovima Vere i Riveriosa poraženi su od Paragvaja rezultatom 2:0, a evo kako na to gleda slovački selektor Wladimir Weiss.

"Napravili smo dvije male pogreške i dva puta primili gol. Paragvaj je bio kvalitetan protivnik i njegova je pobjeda zaslužena. Izgubili smo utakmicu jer nismo dobro stajali na terenu. Paragvaj zapravo i nije igrao dobro koliko može igrati, ali smo svejedno izgubili. Nisam razočaran našom našom igrom, ali rezultatom očito jesam", kazao je slovački selektor Wladimir Weiss.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti