Weiss: Velika tri boda, no i dalje je BiH najveći favorit

Weiss: Velika tri boda, no i dalje je BiH najveći favorit

D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Slovačke večeras je na Bilinom polju zasluženo savladala naš nacionalni tim, a jedan od najzaslužnijih za trijumf Slovaka s kojim su se vratili u igru za plasman na Svjetsko prvenstvo bio je sjajni veznjak Vladimir Weiss.

Odmah nakon susreta porazgovorali smo sa Weissom koji nije krio svoje oduševljenje, ali napomenuo je i da je po njemu BiH i dalje glavni kandidat za prvom mjesto.

"Dobra utakmica i sjajna atmosfera. Bilo nam je ugodno igrati na Bilinom polju. Čekali smo svoju priliku i na kraju smo je dočekali", istakao je Weiss.

"U prvom poluvremenu, kada je BiH imala pritisak, naša odbrana je sjajno reagovala. Na svaku visoku loptu upućenu od strane bh. igrača naši stoperi su imali odgovor. Čvrsto i disciplinirano smo igrali i na kraju smo iz kontre postigli pogodak za velika tri boda. No, iako smo pobijedili mislim da je BiH i dalje najbolja reprezentacija u našoj grupi", dodao je sjajni slovački fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.