Welbeck ne ide na Evropsko prvenstvo

Zbog povrede

Welbeck ne ide na Evropsko prvenstvo

D. Vejo

Danny Welbeck zbog povrede koljena neće ići na predstojeće Evropsko prvenstvo u Francusku.

Nakon detaljnih medicinskih pretraga uz pratnju stručnog tima, ustanovljeno je da napadač Arsenala i fudbalske reprezentacije Engleske ima ozbiljniju povredu koljena te da neće biti na raspolaganju menadžeru Royu Hodgsonu na predstojećem prvenstvu evrope u Francuskoj.

Ovo je svakako veliki hendikep za navionalni tim engleske imajući u obzir da će kvalitet koji posjeduje Welbeck mnogo nedostajati timu.

Povredu će morati sanirati duži vremenski period pa ga tako neće biti ni u prvim utakmicama Premiershipa naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi